Bioware: Frostbite Engine Konusunda Pişman Değiliz

12.11.2013 08:29 Alkan Adakaner


     Dragon Age: Inquisition ve yeni Mass Effect oyununda DICE'ın Frostbite Engine adlı oyun motorunu kullanan Bioware Bioware Edmonton ve Montreal'in genel müdürü Aaryn Flynn'in açıklamalarına göre bu konuda herhangi bir sıkıntı yaşamıyormuş.
 
     Flynn; Unreal Engine 4 konusunda herhangi bir bilgisinin olmadığını ve şu an Epic Games'in neler yaptığını da bilmediğini söylemesinin yanında Unreal Engine 3'ten Frostbite Engine'e geçmelerinin de herhangi bir pişmanlık yaratmadığını açıkladı.

     Dragon Age: Inquisition'a bakarak Frostbite Engine'in aksiyon-rpg oyunlarında da güzel bir dünya yaratmayı başardığını söyleyebiliriz. Unreal Engine 4 ortalıkta görünmüyorken sanırım bu tür oyun motorlarına daha da alışacağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age: Inquisition Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 3 Saat önce PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 4 Saat önce Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 5 Saat önce Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 6 Saat önce Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler