Bir Dizi Super Mario Galaxy 2 Reklamı

14.05.2010 18:02 Levent Polater

 
    Super Mario Galaxy 2'nin çıkmasına sayılı günler kaldı. İlk oyunu devler arasından sıyrılarak yılın oyunu seçilen Mario kardeşlerin evrendeki macerasının devamı aynı başarıyı sağlayacak mı, hep beraber göreceğiz.
 
    Milyonlarca satacağına kesin gözüyle bakılan devam oyununun şu ana dek Japonya'da epey bir reklamı çıktı. Tüm bu reklamların bir araya toplanmış halini aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 
    Reklamlarda oyunu oynayarak eğlenceli anlar yaşayan 2 erkek şahıs, Japonya'da epey ünlüler. Oyuncu olan Kazunari Ninomiya özellikle Letters from Iwo Jima filmiyle Batı'lı izleyiciler tarafından da tanınacaktır. Masaki Aiba ise yerel bir pop şarkıcısı. Japonya'da sıkı bir hayran kitlesine sahip.
 
     Bu ay sonuna doğru çıkışını yapacak olan Super Mario Galaxy 2'nin Japonya TV reklamlarını aşağıdan izleyebilirsiniz. (Youtube Video'sudur)  
 
 
    Bu arada Super Mario Galaxy 2'nin DVD'si de pek bir tatlı olmuş.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Galaxy 2 Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 5 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler