Super Mario Galaxy 3 ve Super Mario Sunshine HD, IMDb Üzerinde Göründü

14.11.2016 09:02 Gazali Çetinkaya

   Nintendo Switch'in oyunları hakkında çıkan söylenti haberlerine bir yenisi daha eklendi. Buna göre de Nintendo Switch için belki Super Mario Galaxy 3 ve Super Mario Sunshine HD adlı yapımları görebiliriz.
 
   Segmentnext tarafından keşfedilen habere göre Mario'ya ve diğer birkaç karaktere sesiyle can veren Charles Martinet'in IMDb sayfası yeni Mario oyunlarını sızdırmış olabilir. Sizin de aşağıdaki ekran görüntüsünde görebileceğiniz üzere Charles Martinet'in sayfasında Super Mario Galaxy 3 için yapım aşamasında olduğu, Super Mario Sunshine HD için ise 2017 yılında geleceği yazıyor.
 
 
 
   Bundan önceki bir söylenti haberinde yeni 3D Mario oyununun geliştirme sürecinin neredeyse tamamlandığı ve Switch'in çıkış oyunlarından birisi olacağı söylenmişti. Ayrıca yeni 3D Mario'nun Super Mario 3D World ve Super Mario Galaxy oyunlarından daha fazla etrafı araştırma sunacağı da belirtilmişti.
 
   Bu haberlerden sonra Charles Martinet'in IMBb sayfasının güncellenip başlıkların kaldırıldığını belirtelim. 
 
   Nintendo'nun melez yapıdaki konsolu Switch 2017 yılın mart ayında piyasaya sunulacak. Cihazın oyun listesi ise ocak ayında yapılacak bir sunumla paylaşılacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Galaxy 2 Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler