Bir Kutu Red Dead Redemption

13.05.2010 09:10 Alkan Adakaner

 
     Şu ana kadar yapılan incelemelerine baktığımızda Red Dead Redemption'ın aldığı inanılmaz puanlar onun muhteşem satış rakamlarına ulaşacağının da göstergesi. Zaten Rockstar Games'in ne derecede önemli reklam çalışmalarına imza attığını sitemizde sizinle paylaşmıştık.
 
     18 Mayıs'ta piyasaya çıkacak olan oyunu oynamamıza 5 gün kala mağazalara kutularca kopya dağıtılmaya başlandı. Yukarıdaki resimde de oyunun Xbox 360 versiyonunun kutularını görüyoruz.
 
     John Marston adlı karakteri yöneteceğimiz oyunun en dikkat çekici özelliği dev harita ve serbest dünya öğeleri olacak. Multiplayer özellikleri ile de büyük dikkat çekecek oyunun kapsamlı bir DLC'si Haziran ayında oyuncularla buluşacak.

     Red Dead Redeption'ın sitemizde yer alan önincelemesine buradan ulaşabilirsiniz.


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 23 Dk önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 1 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 3 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 4 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler