Bir Sonraki Killzone için Video Hazırlanıyor

Killzone Vita mı Killzone 4 mü, hangisi?
08.05.2012 11:38 Gökhan Yılmaz

 
     Sony'nin Killzone serisini devam ettirmeye niyetinin olduğundan şüphe yok çünkü biliyoruz ki serinin yapımcısı Guerrilla Games GDC'de yeni Killzone oyunlarının yapımda olduğunu açıklamıştı. Sony Cambridge stüdyosu tarafından desteklenen Guerrilla, PlayStation 3 ve PlayStation Vita için oyun geliştiriyor.
 
     Fakat ortaya çıkan söylentilere göre Sony bir sonraki Killzone'u çok daha erken gösterebilir. Söylentilere bakacak olursak yeni Killzone oyunu için video hazırlanıyor. Hatta aynı kaynaktan gelen haberlere göre bir sonraki Killzone, üçüncü oyunun kaldığı yerden devam edecek. Hazırlanan tanıtım videosunda bir bayanın seslendireceği öne sürülen metinler bulunuyor ve bu karakterin Helghan Autarch ile bağlantısı bulunuyor.
 
     Şimdilik bu yeni Killzone videosunun PlayStation Vita için mi yoksa PlayStation 3 için mi hazırlandığı belli değil. Belki PlayStation 3 için bir Killzone 4 görebiliriz, tüm ayrıntılar E3'te açıklanacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 3 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 4 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 5 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 6 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler