Birds of Prey'deki Jurnee Smollett, Black Canary Dizisi ile Role Dönmek İstediğini Söyledi

17.08.2020 12:38 Özgür Eroğlu

 
DC evrenindeki karakterlerden biri olan, uzun yıllardır Arrow-verse tarafında gözüken Black Canary karakterini, geçtiğimiz aylarda vizyona giren Birds of Prey'de de görmüştük. 
 
Birds of Prey filminde karakteri canlandıran Jurnee Smollett, bu karaktere tekrar dönmek istediğini söyledi. Bu karakteri sevmesini bir sır olmadığını söyleyen Jurnee Smollett, Black Canary'e odaklanan bir dizi yapıldığında karakteri tekrar oynamak istediğini açıkladı. 
 
Jurnee Smollett'i dün yayınlanan Lovecraft Country dizisinde de ana karakterlerden biri olarak görebiliyoruz. Kendisi zaten başarılı bir oyuncu. Bu yüzden güzel bir Black Canary dizisi çekilirse kimsenin karşı çıkacağını sanmıyorum.
 
Birds of Prey, 7 Şubat 2020'de vizyona girmişti. Ortalama yorumlar alan film, gişede istediği başarıyı yakalayamadı. Bu yüzden devam filmi planları biraz sıkıntıya girdi. Ancak yine de ortada kesinleşmiş bir şey yok. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler