Black Myth: Wu Kong En Az 15 Saat Sürecek, 100'den Fazla Düşman Tipi Bulunacak

14.09.2020 09:12 Gazali Çetinkaya

 
Duyurulmasıyla birlikte oyunculardan yoğun ilgi toplayan Batı'ya Yolculuk temalı aksiyon rol yapma oyunu Black Myth: Wu Kong'tan yeni bilgiler paylaşıldı.

IGN ile röportaj gerçekleştiren Çinli geliştirici Game Science tarafından belirtilene göre Black Myth: Wukong yaklaşık iki buçuk yıldır geliştiriliyor ve üç yıl içinde çıkış yapması bekleniyor.
 
Oyun en az 15 saatlik oynanış sunacak ve oyunun tamamında oyuncuları heyecanlı tutmayı başarmak istiyorlar. Boss'lar dahil olmak üzere 100'ün üzerinde farklı düşman tipine sahip olmayı amaçlıyorlar.
 
Black Myth: Wukong, üçleme olması planlanan Black Myth serisinin ilk oyunu ve her bir oyunda farklı bir Çin masalının işlenmesi düşünülüyor. Game Science'ın kurucularından Feng Ji, Black Myth evreni oluşturmak istediklerini belirtti. 
 
Black Myth: Wu Kong konsollar ve PC için geliştiriliyor. 13 dakikalık oynanış videosuna buradaki haberden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Black Myth: WuKong Platformlar: PC Geliştirici: Game Science Dağıtıcısı: Game Science Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler