Black Myth: Wukong için Gamescom 2023 Oynanış Fragmanı Yayınlandı

22.08.2023 22:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Game Science ekibi Gamescom 2023: Opening Night Live kapsamında aksiyon rol yapma oyunu Black Myth: Wukong için yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Oyun 2024 yazında konsollar ve Steam üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Yeni bir soulslike deneyimi geliyor 
 
 
 
Black Myth: Wukong, temel olarak Çin mitolojisine dayanan bir aksiyon rol yapma oyunu olarak geliyor. Oyunda hikaye, Çin edebiyatının dört büyük klasik romanından biri olan Journey to the West'e dayanıyor. Geçmişten gelen muhteşem bir efsanenin doğuşunu temsil ettiğimiz oyunda maymun kral ile beraber ilerliyor, önünüzdeki zorluklara göğüs geriyor ve "Destined One" olarak yer buluyoruz.
 
Oyunda soulslike yapısı benimsenmiş durumda. Bu tarz oyunlar biliyorsunuz ki düşman çeşitliliği, karakter hareketleri, kullanılabilen silahlar ve kombolar oldukça önem arz ediyor. İlgi çeken yapısıyla beraber oyun 2024 yılında geliyor.
 
Oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Black Myth: WuKong Platformlar: PC Geliştirici: Game Science Dağıtıcısı: Game Science Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler