Black Myth: Wukong için 50 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

21.08.2023 18:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz saatlerde ve dün paylaştığımız yeni detaylarla beraber şu anda oyun için 50 dakikalık bir oynanış videosu yayınlanmış durumda. Unreal Engine 5 ile geliştirilen aksiyon rol yapma oyunu için yayınlanan video içerisinde oyunun genel bütünlüğü hakkında bilgi sahibi olabiliyoruz. 
 
50 dakikalık oynanış videosu oyun hakkında birçok detayı açığa çıkarıyor
 
 
 
2024 yılı içerisinde çıkış yapmayı hedefleyen soulslike yapım Black Myth: Wukong için yayınlanan 50 dakikalık videoda karakterin animasyonları, çevre detayları, atmosfer sesleri, arka plan müzikleri, karakter diyalogları, envanter sistemi ve daha fazlası bizlere aktarılıyor. Oyun hakkında birçok bilgi edindiğimiz videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Black Myth: Wukong temelde bir soulslike deneyimi sunuyor. Oyunda maymun kral karakterini kontrol ediyor, farklı ekipmanları elimize alabiliyor, silahları kombin edebiliyor ve zorlu düşmanlara karşı mücadele etmek durumunda kalıyoruz. Elbette bu tarz oyunlar zorluklarıyla ve düşman çeşitliliği ile ön plana çıkmaya çalışıyor.
 
Çin mitolojisinden ilham alan oyunda o mitolojiye özgü çeşitli bosslar karşımıza çıkıyor ve bunları alt etmek için de karakterimizin çevikliğinden yararlanabiliyoruz. Beklenen oyunlar arasında yer alan oyunun yeni içerikleri resmi olarak 22 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek olan Gamescom 2023 fuarı açılış gecesinde gelmeye hazırlanıyor.
 
İşte 50 dakikalık oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Black Myth: WuKong Platformlar: PC Geliştirici: Game Science Dağıtıcısı: Game Science Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler