Black Myth: Wukong'un Oynanış Videosu Sızdırıldı!

20.08.2023 11:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Game Science tarafından oyunculara sunulacak Black Myth: Wukong'un 3 dakikalık oynanış içeriği sızdırıldı. Video kalitesi oldukça düşük olsa da oyunun en azından nasıl bir yapıya sahip olduğunu, karakterin hareketlerini ve daha fazlasını ortaya koyuyor.
 
Oyun 2024 yılı içerisinde çıkış yapmayı hedefliyor
 
 
 
Bir süredir ses alınamayan Black Myth: Wukong oyunu Journey to the West'e dayanıyor ve Maymun Kral'a odaklanıyor. Oyunda kontrol ettiğimiz karakterin kendine özel yetenekleri bulunuyor ve üçüncü şahıs bir kamera bakış açısıyla beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Her ne kadar tam tarih belli olmasa da oyun 2024 yılı içerisinde çıkış yapmayı bekliyor.
 
Black Myth: Wukong'da karakterimizin kullanabileceği 72 farklı yetenek yer alıyor. Unreal Engine 5 ile geliştirilen yapım Işın İzleme ve DLSS 3 teknolojilerini de destekliyor.
 
Öte yandan beklenen oyunlar arasında yer alan Black Myth: Wukong için sızdırılan video içeriğinin haricinde IGN yeni bir ön izleme videosu yayınladı. Ön izleme videosunda, sızdırılan içerikte yer alan kısımlar da bulunuyor. Dolayısıyla iki videodan da oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilirsiniz. Diğer taraftan birkaç gün sonra (22 Ağustos) gerçekleştirilecek olan Gamescom 2023 fuarı açılış gecesinde oyun hakkında yeni bir fragman alacağız.
 
Sızdırılan içerik
 
 
 
IGN ön izlemesi
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Black Myth: WuKong Platformlar: PC Geliştirici: Game Science Dağıtıcısı: Game Science Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler