Black Ops 2'yi Erkenden Oynayanlara Ceza Yok

12.11.2012 14:27 Erkut Köse


   Bu gece satışa çıkarılacak olan ve hayranları tarafından dört gözle beklenen Black Ops 2'yi erken oynayan oyuncularla ilgili bir açıklama yapıldı.
 
   Bazı perakendecilerin çıkış tarihine uymadan oyunu satmaya başladığı için yapımı erkenden oynama şansı bulan oyunculara ceza verilmeyecek. Ayrıca bu oyuncuların online istatistikleri veya deneyim puanları da sıfırlanmayacak. Tabii ki illegal yollardan oyunu edinen oyuncular sonsuza kadar sunuculardan uzaklaştıracak.
 
   Bir diğer önemli haber ise oyunun Fields of View, yani görüş açısı seviyesiyle ilgili. Daha önce bu ayarın en fazla 80 olduğunu belirten yapımcılar, oyunun çıkışından sonra bir güncelleme ile birlikte bu sayıyı 90'a çıkaracak. Bu da oyuncuların görebileceği uzaklığın daha fazla olacağını bizlere gösteriyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler