Black Ops Zombileri Bu Sefer Daha İddialı (Video)

Videoda, tahta kazıklar fırlatabilen mayın ve patlayan oyuncak maymun gibi farklı silahlara sahip olacağımıza işaret ediliyor.
26.06.2011 19:21 Levent Polater


    Call of Duty: Black Ops'un 3. harita paketi Annihilation'da video sırası oyunun dikkat çekici zombi bölümü olan Shangri-La'da!
 
    Zombiler geri dönüyor, bu sefer çok daha güçlüler! Shangri-La isimli tapınağın bulunduğu bir ormanı ziyaret ederek, önümüze çıkan zombi akınlarını ve tuzakları alt etmeye çalışacağız. Önceki zombi haritalarına oranla büyüklüğüyle dikkat çeken Shangri-La bir çok alternatif rotasıyla daha interaktif ve eğlenceli bir deneyim yaşatmaya çalışacak.
 
    Shangri-La için yayınlanan videonun sunumu ise son zamanlarda Call of Duty için hazırlanan çoğu videodan daha dikkat çekici. "In the Jungle" isimli Shangri-La parçasıyla müthiş bir video karşınızda. Annihilation harita paketi ilk olarak Xbox 360 için 28 Haziran'da çıkışını yapıyor. PS3 ve PC için ise ileriki bir tarihte çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 22 Dk önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 1 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 14 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler