Black Ops - 2X XP Etkinliği Başladı

29.10.2011 15:43 Levent Polater

 
    Modern Warfare 2 ve Black Ops için 2X XP etkinliği başladı. Modern Warfare 3'ün çıkmasın artık sayılı günler kaldığı şu günlerde bu oyunlarda prestige yapmanız için güzel bir neden de verildi.
 
    Artık her prestige'iniz size Prestige Token verecek ve bunları Modern Warfare 3'ün "Prestige Shop" sisteminde kullandığınızda çeşitli avantajların sahibi olacaksınız. Prestige token ile satın alabilecek bu avantajlar arasında kendinize özel geçici 2X XP süreci başlatmak veya silahların kilidini erken açmak gibi fırsatlar bulunuyor.

    O yüzden Prestige'e ulaşmak için bundan daha iyi bir fırsat olamaz. Unutmayın her Prestige, 1 adet Prestige Token demek. Hadi multiplayer'a asker!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 2 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 5 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 6 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 7 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler