Black Widow Ertelendi, Avatar 2'nin Yapımına Ara Verildi

18.03.2020 12:04 Özgür Eroğlu

Koronavirüs salgını iki filmi daha ekledi. Haberlerin detaylarına geçmeden şunları hatırlatalım: Zorunda kalmadıkça evden çıkmayın, ellerinizi sık sık sabun ile yıkayın. Panik yapmadan önlemlerinizi alın. Evde bol bol oyun oynayıp film izlemenin tam zamanı. 
 
 
Disney'in sinema için yarattığı Marvel evreninin yeni dönemini başlatacak olan Black Widow filmi ertelendi. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada, Black Widow filminin ertelenmesinin düşünülmediği söylenmişti. Ancak ne yazık ki Koronavirüs salgını nedeniyle film şimdilik belirsiz bir tarihe ertelendi. Filmin normalde 1 Mayıs'ta vizyona girmesi planlanıyordu. 
 
 
James Cameron'ın yönetmenliğini yaptığı 2009 yapımı Avatar filminin devam filmi Avatar 2'nin de yapım aşamasına ara verildi. Yeni Zelanda'da yapım aşamasına devam edilen filmin yapım aşamasına, Koronavirüs salgını sebebiyle ara verildi. Yapım sürecinin ne zaman devam edeceği belli değil, ancak salgının kontrol altına alınmasından sonra devam edeceklerdir. Filmin vizyon tarihi ise 16 Aralık 2021. Şimdilik herhangi bir ertelenme açıklanmadı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 2 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 2 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 3 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 8 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler