Black Widow'dan 3 Yeni Görsel Paylaşıldı

16.09.2020 20:26 Özgür Eroğlu

Disney'in hazırladığı Marvel Sinematik Evreni'nin yeni döneminin ilk filmi olacak olan Black Widow'dan yeni görseller paylaşıldı.

Yayınlanan görsellerde Black Widow, Yelena Belova ve Task Master karakterini görüyoruz. karakterini görüyoruz. Filmin ertelenme durumu şu an için kesin gibi bir şey. Disney'in yeni tarihi belirleyip açıklaması bekleniyor.

Filmin şu anda vizyon tarihi 6 Kasım 2020. Filmin yönetmenliğini Cate Shortland üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Scarlett Johansson, Florence Pugh, Rachel Weisz, David Harbour ve William Hurt bulunuyor. Bahsi geçen görselleri aşağıda bulabilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 30 Dk önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler