Bleszinski, Skyrim Benzeri Bir Oyun Yapmak İstiyor

17.09.2012 14:58 Samet Konuksal


   Beğenilmesine rağmen, uzun senelerdir göz ardı edilen Unreal serisinden herkes gelecek nesil adına büyük bir geri dönüş bekliyor. Epic Games'ten Cliff Bleszinski de, hayalindeki Unreal oyununu anlattı.
 
   Konuyla ilgili Reddit'deki 'Bana istediğinizi sorun' etkinliğinde açıklama yapan Bleszinski, "PAX'daki Fortnite panelinde de buna biraz değinmiştim. İçimde gerçekten hızla büyüyen bir Bethesda sevgisi var ve Skyrim oynadığım en iyi oyunlardan biri haline geldi. Şimdilik kesin bir bilgi veremem fakat Unreal serisinin geri dönüşünü Sci-Fi temalı bir Skyrim olarak hayal ediyorum." sözlerini söyledi.
 
   Açıklamalarını ayrıntıya döken Bleszinski, hayal ettiği bu oyunda yine Shooter öğelerinin yer alacağını fakat araştırma öğesinin oyunda çok büyük bir yer kaplayacağını söyledi. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Unreal Tournament III Platformlar: PC PS3 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Midway Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler