Bloober Team Kod Adları H2O, BLACK ve Dum Spiro Olan üç Oyun üzerinde Çalışıyor

05.07.2021 11:59 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz hafta Bloober Team, Konami ile stratejik bir işbirliği anlaşması yaptığını duyurdu. Avrupa Komisyonu'na göre Bloober Team şu anda üç oyun üzerinde çalışıyor. Bu üç oyun H2O, BLACK ve Dum Spiro olarak kodlanmış durumda. Bunlardan birinin de yeni bir Silent Hill oyunu olduğu öne sürülüyor.
 
Belirtildiği üzere H2O aslında Layers of Fear 3 oyununu temsil ediyor. Bu yeni Layers of Fear oyunu bizi oldukça etkileyecek, benzersiz ve sürükleyici bir anlatıma sahip olacak. Önceki Layers of Fear oyunlarına göndermeler de olacak.
 
BLACK ise keşif, hayatta kalma ve dövüş özelliklerinin bir karışımına sahip birinci şahıs bir oyun olarak karşımıza çıkacak. Oyunda uzaylılar ve gizliliğin yanı sıra oyuncuyu etkileyecek bir hikayesi olacak.
 
Dum Spiro ise yeni bir korku oyunu olacak. Hikaye 1941-44 yıllarında Polonyalı Yahudiler için kurulmuş Litzmannstadt Gettosu'nda geçecek.
 
Üç oyun ile ilgili diğer tüm detayları buradan - buradan ve buradan bulabilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler