Bloodborne'un 1.04 Güncellemesiyle Önemli Değişiklikler Geldi

25.05.2015 17:14 Alkan Adakaner


    Bloodborne'un 1.04 güncellemesiyle birlikte oyundaki bazı sorunlar çözüldü. Bu sorunların yanında oyunda bazı önemli değişiklikler de yapıldı. Mesela şifre girerek eşleşme (arkadaşlarınızla oynama) durumunda oyuncular arasındaki seviye farkı kaldırıldı. Arada büyük level farkı olsa da arkadaşınıza yardıma gidebilir veya size yardıma gelmesini sağlayabilirsiniz.
 
    Bunun yanında sezgi seviyemiz 1 ve 10  olduğunda Avcının Rüyası'nda ortaya çıkan Taş Bebek ve Eşya satan Messenger'lar artık kaybolmayacak. Hatırlarsanız sezgi seviyemiz düşünce bu NPC'ler de ortadan kayboluyorlardı. Bu NPC'leri bir kere gördüğünüzde, artık kaybolmayacaklar ve her zaman görünecekler.
 
     Ayrıca Blood Chunk (en nadir bulunan 2. taş) 30 sezgi karşılığında sezgi mağazasından satın alınabilecek. Eşya depomuzda artık 600 gümüş kurşun ve kan şişesi taşıyabileceğimiz de belirtiliyor.
 
    Chalice Dungeon'larla ilgili önemli değişiklikler de yapan geliştiriciler oyunun DLC'si çıkmadan daha stabil bir oyun sunmak istiyorlar gibi görünüyorlar. Bu değişiklikler oyuna olumlu katkılar sunacaktır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bloodborne Platformlar: PS4 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler