Bloodborne'un Alpha Testinin Boyutu + Alpha Takvimi

30.09.2014 18:17 Tunahan Başol


     Bir süre önce duyurulan ve yarın başlayacak olan Bloodborne'un alpha testi için daviteyeler gönderiledursun, oyunun test sürümünü edinen oyuncular, alpha testine katılacak olan sınırlı sayıdaki oyuncu için test sürümünün boyutunu açıkladılar.
 
     Eğer bir davetiyeniz varsa, Bloodborne'u test etmek için 3.7 GB'lık bir veri indirmeniz gerekiyor. Ayrıca aşağıda test sürecine ait bir takvim de bulunmakta.
 
     Aramızda bu şanslı oyuncular arasında yer alan var mı?
 

NOT: CET (Central European Time), Türkiye saatinden bir saat geridir. Bu yüzden testler ülkemiz için 20:00'da başlayıp, 23:00'da bitecektir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bloodborne Platformlar: PS4 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler