Bloodstained: Ritual of the Night 2019'a Ertelendi, PS Vita Versiyonu İptal Edildi

20.08.2018 20:08 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı 505 Games, Bloodstained: Ritual of the Night'ın 2018'ın ikinci yarısında 2019 yılına ertelendiğini ve oyunun PS Vita versiyonunun iptal edildiğini duyurdu.
 
Yönetmen Koji Igarashi,
 
"Yapmak istediğimiz iki önemli duyurumuz var.

İlk duyurumuz, oyun artık 2019'da çıkacak. Bunun en önemli sebebi kalite seviyesini yükseltmek istememiz, özellikle demoyu oynayan kullanıcıların değerli geri bildirimlerinden sonra.

İkinci duyuru ise oyun artık PlayStation Vita'ya çıkmayacak. Bu karar büyük ölçüde Sony'nin Vita üretimini durdurma planları, fiziksel kopyaların üretimini sona erdirmesi ve belirli çevrimiçi mağaza destek özelliklerini durdurmasından kaynaklanıyor.
 
Son derecek talihsiz bir durum ancak sonuç olarak oyun PlayStation Vita'ya çıkmayacak. Oyunun PS Vita versiyonunu ön sipariş veren destekçiler başka bir platform seçebilecek veya geri ödeme isteğinde bulunabilecek."

Bloodstained: Ritual of the Night 2019'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.

Koji Igarashi tarafından paylaşılan duyuru mesajını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bloodstained: Ritual of the Night Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Koji Igarashi Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler