Bloodstained: Ritual of the Night PS4, Xbox One ve PC için Çıktı

18.06.2019 18:46 Gazali Çetinkaya

 
19. yüzyıl İngiltere'sinde geçen gotik korku aksiyon side-scrolling rol yapma oyunu Bloodstained: Ritual of the Night bugün itibarıyla PlayStation 4 (179,00 TL), Xbox One (178,75 TL) ve PC Steam (54,90 TL) için çıktı ve Switch ($39.99) versiyonu da 25 Haziran'da Kuzey Amerika'da, 28 Haziran'da Avrupa'da çıkış yapacak.

Yayıncı 505 Games ve geliştirici ArtPlay oyunun çıkışı şerefine bir çıkış fragmanı yayınladı ve fragmanda gizli oynanabilir karakter Shovel Knight gösteriliyor.
 
Oyunun çıkışından sonra ücretsiz indirilebilir içerikler güncellemeler ile oyuna eklenecek. İçeriklerden bazıları: Online ve Local Co-op ve VS. modu, Roguelike modu, Boss Rush, Chaos modu ve Nightmare zorluk seviyesi.  
 
The Speed Demon güncellemesi önümüzdeki haftanın sonlarında yayınlanacak ve optimize edilmiş grafikler, görseller ve denge ayarlamaları ile birlikte Speed Run modu, Boss Rush modu ve yeni bir kıyafeti oyuna getirecek.
 
"Iga's Back Pack" indirilebilir içeriği bugün 18,50 TL fiyattan PC için yayınlandı ve oyunun yapımcısı Koji Igarashi boss dövüşünü içeriyor. Boss'u yendiğinizde çok güçlü Swordwhip silahını kazanıyorsunuz. Bu indirilebilir içerik Switch versiyonu için 25 Haziran'da; PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları için 2 Temmuz'da çıkacak. 

Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bloodstained: Ritual of the Night Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Koji Igarashi Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 1 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler