Bloodstained: Ritual of the Night'ın Yeni İçerik Güncellemesi 7 Mayıs'ta Yayınlanacak

05.05.2020 01:11 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı 505 Games ve geliştirici ArtPlay, 19. yüzyıl İngiltere'sinde geçen keşif odaklı side-scroller aksiyon rol yapma oyunu Bloodstained: Ritual of the Night'ın yeni içerik güncellemesini detaylandırdı.

7 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için; Mayıs sonu - Haziran başı gibi de Switch için yayınlanacak.
 
Güncelleme oyuna Zangetsu oynanabilir karakterini getirecek. Zangetsu, Miriam gibi shard kullanamıyor ve onunla oynarken toplanabilirler, ekipmanlar, craft, hazine sandıkları, görevler ve hikaye ara sahneleri devre dışı bırakılacak. Zangetsu kendi hareket şeması, yetenekleri ve kılıcı ile hızlı tempolu bir oynanış sunacak. Zangetsu ile oynayabilmek için ilk önce oyunu en az bir kez bitirmiş ve iyi sona ulaşmış olmanız gerekiyor.
 
Güncelleme ayrıca Randomizer özelliğini getirecek. Randomizer ile genel hedef, görevler, kayıt odaları, dükkanlar, anahtarlar ve düşmanlardan düşen eşya gibi sekiz farklı oyun parametresini ayarlayabileceksiniz. 
 
Daha fazla detay için playbloodstained.com/1125/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bloodstained: Ritual of the Night Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Koji Igarashi Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 11 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler