Bloodstained Wii U Sürümü İptal Edildi

22.03.2017 08:22 Gazali Çetinkaya

 
   Bloodstained: Ritual of the Night'ın Wii U sürümü iptal edildi. Proje lideri Koji Igarashi Kickstarter sayfası üzerinden oyunun Switch sürümü için Wii Ü sürümünü iptal ettiklerini duyurdu. 
 
   Koji Igarashi iptal üzerine şu açıklamayı yaptı.
 
"Kickstarter kampanyamız sırasında Wii U'nun popülaritesi en üst seviyedeydi, ancak durum Nintendo Switch'in piyasaya sürülmesinden sonra büyük ölçüde değişti. Bu değişiklik donanım üreticisinden gerekli desteği almamızda zorluk çektirdi ve bu da Wii U geliştirmesini bırakıp Nintendo Switch'e kaydırdı."
 
   Bloodstained'i Kickstarter'da desteklediyseniz ve Wii U sürümünü seçtiyseniz otomatik olarak Switch sürümüne taşınacaksınız. Wii U sürümünü seçtiyseniz ve PlayStation 4, Xbox One, PC veya PS Vita sürümüne geçmek istiyorsanız, “Change Your Survey Answers” bağlantısını kullanarak değiştirebilirsiniz.
 
   Wii U sürümünü seçtiyseniz ve başka herhangi bir sürüm istemiyorsanız, PayPal ile geri ödeme almak için 20 Nisan 2017 tarihinden önce “Bloodstained Wii U Refund” başlığıyla birlikte orders@fangamer.com adresine mesajınızı gönderin.
 
   Bloodstained: Ritual of the Night Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bloodstained: Ritual of the Night Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Koji Igarashi Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler