Bodycount Çıkış Tarihine Kavuştu

Black'te olduğu gibi yeni oyunumuzda parçalanma ve patlama efektleri etkileyici duruyor.
29.06.2011 12:58 Talha Aynacı

 
     Geçtiğimiz neslin sonlarına doğru oyun dünyasına bomba gibi düşen Black'in ardından pek çok oyuncu yeni nesilde bir devam oyunu bekledi ancak Criterion Games bunun olasılık dışı olduğunu söyleyerek hevesleri kursakta bırakmıştı.
 
     Ancak Black'in yapımında önemli rol oynayan kemik kadro, Codemaster çatısı altında toplanarak Bodycount isimli FPS oyunu için çalışmalarına başlamıştı. İsim olarak olmasa da, içerikğiyle Black'in devamı niteliğinde bir yapım havasında karşımıza çıkmaya hazırlanan Bodycount, beklenen çıkış tarihine de kavuştu. Buna göre Amerika'da ağustos ayı sonlarına doğru raflarda yer edecek olan oyun, Avrupa çıkışını 2 eylül tarihinde gerçekleştirecek.
 
     Online co-op ve farklı türden multiplayer modlarına ev sahipliği yapacak olan Bodycount, E3 2011'de hiç çıt çıkarmamıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bodycount Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler