Bohemia Interactive'in DayZ 2 Üzerinde Çalıştığı Ortaya Çıktı: İşte Detaylar

28.06.2023 22:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Açık dünya hayatta kalma oyunu DayZ geliştiricisi Bohemia Interactive'in devam oyunu üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bu haber birçok yeni projenin ve detayın ortaya çıktığı Microsoft'un Activision Blizzard satın alım sürecinde gerçekleşen davalardan geliyor.
  
Duyurulmamış oyunları açıklayan e-posta içeriği ortaya çıktı
 
 
 
Microsoft'un Activision Blizzard'ı satın alım süreci şu anda devam ediyor. Microsoft şu anda FTC (ABD Federal Ticaret Komisyonu) ile bir dava sürecinde bulunuyor. Bu kapsamda taraflar çeşitli kanıtlar sunuyor ve son zamanlarda birçok yeni haber de buradan geliyor. Şimdi ise bu haberlere bir yenisi daha ekleniyor ve duyurulmamış oyunları açıklayan bir e-posta içeriğinin yayınlandığı belirtiliyor. 
 
Bu kapsamda ortaya çıkan belgede Bohemia ekibinin şu anda üç farklı oyun üzerinde çalıştığını görebiliyoruz. Aralarında DayZ 2'nin de yer aldığı belgede Arma Reforged ve Arma 4 oyunları da bulunuyor. 
 
 
 
Merak edenler için Arma Reforger şu anda Erken Erişim olarak yayınlanmış durumda. Steam incelemeleri ise karışık.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DayZ Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bohemia Interactive Studio Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 11 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler