DayZ, Bu Yılın En Büyük Güncellemesini Aldı

29.09.2021 22:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Bohemia Interactive, açık dünya hayatta kalma oyunu DayZ için 2021'in en büyük güncellemesini yayınlandı. Ekibin belirttiğine göre 1.14 Güncellemesi, çeşitli yeni alanlar, yeni tuzaklar, kaza bölgeleri, tüfekler için yeni animasyonlar ve LE-MAS adlı saldırı tüfeği dahil olmak üzere bazı dikkate değer yeni eklemeler sunuyor.
 
The Contaminated Areas olarak adlandırılan yeni bölgenin iki farklı çeşidi bulunuyor: Statik ve dinamik. Statik alanlarda yüksek seviyeli ganimetler yer alıyor. Dinamik alanlarda ise dünya daha canlı hale geliyor. Bunların yanı sıra balık ağı ve bubi tuzağı gibi çeşitli tuzak çeşitleri de oyuna dahil oluyor.
 
Güncellemeyle eklenen LE-MAS saldırı tüfeği, egzotik bir görünüme sahip olup 25 şarjör kapasitesiyle ön plana çıkıyor. Tüfek, 5.56x45mm mühimmat kullanıyor. Ayrıca tek, seri ve otomatik atış seçeneği yer alıyor.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/221100/DayZ/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DayZ Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bohemia Interactive Studio Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 11 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler