Borat 2'nin İnceleme Puanları Paylaşıldı

22.10.2020 12:50 Özgür Eroğlu

 
 
2006'da yayınlanan serinin ilk filmi ile kendine ait bir hayran kitlesi oluşturan Borat filminin yakın zamanda bildiğiniz gibi bir devam filmi gelecek. Filmin inceleme puanları da geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı.
 
Metacritic üzerinde 36 farklı sitenin verdiği puanların ortalaması 67. Rotten Tomatores'ta verilen 101 puanın ortalaması %81. Genel olarak yorumlara bakıldığında ise ilk film kadar ofansif bir dile sahip olduğu söyleniyor.
 
Filmin tam ismi Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan. 23 Ekim'de Amazon Prime Video'da yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler