Borderlands 2'nin İlk Demosu ve Bilgileri Yakında

Borderlands dışında Far Cry 3, Ghost Recon Online gibi yapımlar da oynanabilir olacak.
18.06.2012 12:41 Gökhan Yılmaz

 
     Gearbox Software'in patronu Randy Pitchford, 6 Temmuz Cuma günü Rezzed'de sahneye çıkarak oyuncuların Borderlands 2 ile ilgili fikirlerini alacak, soruları cevaplandıracak. Böylece İngiltere'de düzenlenecek olan Rezzed'ın en dikkat çeken gösterisi Borderlands 2 olacak. Ayrıca oyunun ilk defa oynanabilir demosu sunulacak.
 
     Pitchford'un konuşması Borderlands 2'nin canlı demosu eşliğinde yapılacak ve bunu Soru - Cevap bölümü takip edecek. Gearbox dışında Creative Assembly (Bir sonraki Total War oyunuyla ilgili ipucu), Stainless Games (Kickstarter ile Carmageddon Reincarnation geliştiriyorlardı), Splash Damage (Independent Bust), Introversion (Prison Architect) ve dahası Rezzed'da bulunacak.
 
     Rezzed, PC ve Indie oyunların İngiltere'de düzenlenen bir şovu. 6 Temmuz - 7 Temmuz tarihlerinde 12 - 20£'luk biletler ile Brighton'da düzenleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 1 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 2 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 3 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler