Borderlands 3, Steam'de 93.000 Eş Zamanlı Oyuncuya Ulaştı

16.03.2020 16:21 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını 2K Games'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Gearbox Software'in yaptığı geçtiğimiz yılın önemli yapımlarından olan Borderlands 3 Steam çıkışını 13 Mart'ta gerçekleştirdi. Oyun daha öncesinde PC için Epic Games'te bulunuyordu.
 
Steam'in en çok satanlar listesine göre oyun gayet güzel bir çıkış gerçekleştirmiş. Oyunun iki farklı sürümü, Steam'in en çok satanlar listesinde birinci ve ikinci sırada. Normal sürüm olan Borderlands 3, birinci sırada; Borderlands 3 Deluxe Edition ise ikinci sırada. Ayrıca Borderlands 3 eş zamanlı oyuncu sayısında 93.597 kişiye ulaştı. Haberin yazıldığı esnada 64.000 kişi tarafından oynanıyor. Elbette yapılan %50 indirimin de bir etkisi vardır.
 
Listenin geri kalanına bakıldığı zaman 20 Mart'ta çıkacak olan Doom: Eternal'ın üçüncü sırada, geçtiğimiz hafta çıkan Ori and the Will of the Wisps'in ise beşinci sırada olduğunu görüyoruz.
 
Borderlands 3 şu anda Steam, Epic Games, PlayStation 4 Xbox One ve Stadia'da erişilebilir durumda. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 4 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 4 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler