Borderlands 3 Ultimate Edition'ın Fiziksel Sürümleri 12 Kasım'da Sunulacak

14.10.2021 12:58 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı 2K Games ve geliştirici Gearbox Software, PlayStation 5 ve Xbox Series için Borderlands 3 Ultimate Edition'ın fiziksel sürümünü 12 Kasım'da 40 dolara yayınlayacağını duyurdu. Ön siparişler artık 2K Store üzerinden verilebilir.
 
Borderlands 3 şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC (Epic Games Store ve Steam üzerinden)  ve Stadia için mevcut. 
 
Orijinal nişancı-yağmacı, sayısız silah ve tamamen yeni kargaşa dolu maceralarıyla geri dönüyor! Her biri kapsamlı yetenek ağacına, yeteneklere ve özelleştirmelere sahip Borderlands'in en iyi hazine avcısı kabadayıları olan dört yepyeni Mahzen Avcısından biri olarak yeni dünyaları ve düşmanları yakıp yıkın. Çılgın düşmanlarla çarpışmak, bir sürü yağma yapmak ve evinizi galaksideki en acımasız tarikat liderlerinden kurtarmak için tek başınıza veya arkadaşlarınızla oynayın. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/397540/Borderlands_3/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 14 Dk önce Death Relives Demo İnceleme 1 Saat önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 1 Saat önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 Saat önce Survival: Fountain of Youth 21 Mayıs'ta Tam Sürüm Olarak Yayınlanacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler