Borderlands 3 Yeni Nesil Konsolların Çıkış Oyunlarından Biri Olacak

13.10.2020 17:56 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı 2K Games ve geliştirici Gearbox Software, Borderlands 3'ün PlayStation 5 ve Xbox Series X|S versiyonlarının çıkış tarihlerini doğruladı.

Yeni nesil konsolların çıkışıyla birlikte ulaşılabilir olacak:

• Xbox Series X|S - Dünya genelinde 10 Kasım
• PlayStation 5 - ABD, Kanada, Meksika, Avustralya, Yeni Zelanda, Japonya ve Güney Kore'de 12 Kasım
• PlayStation 5 - Dünyanın geri kalanında 19 Kasım
 
PlayStation 4 veya Xbox One versiyonlarına sahip kullanıcılar oyunun aynı platformdaki yeni nesil versiyonuna ücretsiz yükseltebilecek. Oyun PlayStation 5 ve Xbox Series X'te 4K60FPS olarak çalışacak ve tüm yeni nesil konsollarda üç ve dört oyunculu split-screen desteği sunacak. İki oyunculu dikey split-screen desteği hem yeni nesil konsollara hem de mevcut nesil platformlara geliyor.
 
2K Games ve Gearbox Software ayrıca 29 Ekim Perşembe Türkiye saati ile 19:00'da düzenlenecek canlı yayında Borderlands 3'ten yeni haberler paylaşacak.

Borderlands 3 için yeni indirilebilir içerik, cross-platform desteği ve daha fazlası yolda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 1 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 3 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 5 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler