Borderlands 3'ün Yapımı Tamamlandı

01.08.2019 04:57 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Gearbox Software, "loot shooter FPS RPG" oyunu Borderlands 3'ün Gold statüsüne ulaştığını duyurdu.

Gearbox Software: "Borderlands 3'ün Gold olduğunu bildirmekten memnuniyet duyuyoruz. Bunun gerçekleşmesi için çok sıkı bir şekilde çalışan herkese teşekkür ederiz. Vault Hunter'lar 13 Eylül'de görüşürüz."
 
Video oyun endüstrisinde bir oyunun Gold statüsüne ulaşması geliştirme sürecinde asıl bölümün tamamlandığı ve artık oyunu diske basabilecekleri anlamına geliyor. Bu, her zaman oyunun 1.0 sürümü olduğu anlamına gelmez. Teoride ana disk oyunun çoğunu veya tümünü içerebilir fakat güncelleme uygulanıncaya kadar içerik veya kalite nedenlerinden dolayı halen oynanamaz. Yine de toplu üretim için gönderiliyorsa düzeltilmesi gereken çok fazla şey olmadığını tahmin ediyoruz.
 
Borderlands 3 PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için 13 Eylül'de çıkış yapacak. Oyun henüz Türkiye dijital mağazalarında ön siparişe açılmadı.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 51 Dk önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 1 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 1 Saat önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler