Borderlands 3'ün Yeni Karakteri Moze İçin Oynanış Videosu Yayınlandı

02.08.2019 13:35 Nursema Emre

 
Dün sizlerle 'Gold' olduğu yani yapımının tamamlandığını duyurduğumuz, looter shooter'ların atalarından Borderlands serisinin üçüncü üyesi ile ilgili yeni bir video yayınlandı.
Oyuna eklenen 4 yeni Vault Hunter'dan biri olan kadın karakterimiz Moze ile ilgili yeni bir video yayınlayan Gearbox Software, çıkışına yaklaşık 1 ay kalan oyun üzerindeki heyecanı artırmaya çalışıyor.
 
Gearbox cephesinden gelen habere göre gelecek hafta da Amara The Siren ve FL4K The Beastmaster videoları oyunculara sunulacak.
 
13 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden satışa sunulacak olan Borderlands 3'ün videosunu hemen aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler