Borderlands: The Handsome Collection PS4 ve Xbox One İçin Duyuruldu

20.01.2015 15:37 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz neslin öne çıkan serilerinden Borderlands'ın en yeni oyunu Borderlands: The Pre-Sequel'in yeni nesil konsollara çıkmayışı eleştiri toplarken, 2K Games ile Gearbox Software'den beklenen duyuru geldi. İkili, Borderlands: The Handsome Collection'u resmi olarak duyurdu.
 
    PlayStation 4 ve Xbox One için duyurulan Borderlands: The Handsome Collection, Borderlands 2 ve Borderlands: The Pre-Sequel'i daha yüksek çözünürlükle beraber yeni nesil konsollara taşıyor. 27 Mart'ta çıkması beklenen paketin içerisinde, her iki yapımın da bütün indirilebilir içerikleri yerini alacak. Ayrıca oyunlardaki kayıt dosyalarının aynı konsol ailesinde taşınabileceği belirtiliyor. Yani Xbox 360'a ait kayıt dosyalarını Xbox One'a, PS3'e ait dosyaları da PS4'e taşıyabileceksiniz. 
 
    Bir önceki nesil konsollara nazaran aynı makina üzerinden co-op oynanışını seriye ekleyen Borderlands: The Handsome Collection'un bir de Claptrap'lı özel sürümü bulunacak. Sadece 5.000 adet üretilecek olan bu sürümde Claptrap figürü oyunculara sunulacak ve sürümün fiyat etiketi 399 dolar olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands: The Handsome Collection Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 5 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 6 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 7 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler