Bridge Constructor Portal Konsol Çıkış Tarihleri Duyuruldu

09.02.2018 15:48 Gazali Çetinkaya

 
   Yayıncı Headup Games, Portal temalı köprü inşa etme oyunu Bridge Constructor Portal'ın konsol versiyonları çıkış tarihlerini duyurdu.

   Bridge Constructor Portal 28 Şubat'ta Xbox One ve Switch için; 1 Mart'ta PlayStation 4 için çıkacak. Fiyatı $14.99 olacak.
 
   Bridge Constructor Portal şu anda PC, Mac, Linux, iOS ve Android üzerinde ulaşılabilir durumda.
 
   Tanıtım yazısı: "Aperture Science Güçlendirme Merkezi'ne gir ve klasik Portal ve Bridge Constructor oyunlarının eşsiz bir birleşimi olan Bridge Constructor Portal'ı deneyimle. Aperture Science test laboratuvarının yeni bir çalışanı olarak görevin 60 test odasında köprüler, rampalar, kızaklar ve diğer yapıları inşa etmek ve Çöpadamları araçları içinde güvenle bitiş çizgisine ulaştırmaktır. Gözcü taretleri, asit havuzlarını ve lazer bariyerlerini aşmak, anahtar bulmacalarını çözmek ve test odalarından zarar görmeden geçmek için portallar, itici güç jeli, geri itici jel, fırlatma plakaları, küpler vb. gibi Portal araçlarından faydalan." 

   Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bridge Constructor Portal Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Clockstone Dağıtıcısı: Headup Games Tür: Köprü İnşa Etme Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler