Bright Memory: Infinite – Game Charging Night 2021 Fragmanı

09.07.2021 09:49 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Playism ve geliştirici FYQD-Studio, Bright Memory: Infinite'in bir parçası olarak Game Charge Night 2021 adlı yeni bir fragman yayınladı.
 
Bright Memory: Infinite, orijinal Bright Memory'nin reboot'u. 2036 yılında geçen birinci şahıs aksiyon macera oyununda, kimsenin açıklayamadığı garip olaylar dünyanın dört bir yanındaki gökyüzünde ortaya çıkıyor ve Super Nature Research Organization adındaki organizasyon bu olayı soruşturmak için birkaç ekibini yolluyor. 
 
Bright Memory: Infinite, 2021'de Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkacak. Daha sonraki bir tarihte PlayStation 5 sürümü çıkış yapacak. 
 
Steam sayfası için buraya tıklayın. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bright Memory: Infinite Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: FYQD-Studio Dağıtıcısı: Playism Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler