Bu Görüntüler Codename Kingdoms'a Ait Olabilir

04.12.2010 16:32 Alkan Adakaner

 
 
    Crytek denilince aklımıza hemen Crysis 2 geliyor. Bu oyunu dünya çapında bekleyen milyonlarca kişi olduğunu biliyoruz, ama Crytek'in geliştirdiği tek oyun bu değil. Firmanın bir çok projesi bulunuyor, bunlardan birisinin de kod adı "Kingdoms".
 
      Bu oyun hakkında bir video dışında pek fazla bilgimiz yok. Crytek'in Budapeşte stüdyolarında geliştirilen Kingdoms hakkında ne zaman yeni bilgilere kavuşacağız bilmiyoruz ama oyunun yeni sanatsal çalışmaları ortaya çıkmış olabilir.
 
      Crytek Budapeşte'de besteci ve sanat çalışma tasarımcısı olarak çalışan Agnes Staudt'un sitesinde yayınlanan görüntülerde Kingdoms'un yapısına uygun çizimler var. Tabi bu çizimler serbest bir çalışmanın da ürünü olabilirler.

      Kingdoms'a ait olduğu söylenen görüntülere buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 1 Saat önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 2 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 2 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 9 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler