Bu Halo Kasa'sı Görülmeye Değer

19.04.2010 18:16 Levent Polater

 
    Microsoft'un Gears of War ile birlikte 1. parti olarak en göz dolduran yapımı olma özelliği taşıyan Halo serisine olan hayranlık gün ve gün artıyor, hele ki Halo: Reach çıktığında bu hayranlık hangi boyutlara gelecek çok merak ediyoruz...
 
     Bu hayranlardan bazıları ise bu hayranlığını somutlaştırmak için çeşitli gayretler gösteriyor. Hele bu kişi bir de yetenekliyse o zaman işte ortaya bunun gibi harika eserler ortaya çıkabiliyor.
 
     Hollywood özel efekt uzmanı Richard Taylor, Halo hayranlığını bozulmuş Xbox 360 üzerinde göstermek isteyince ortaya muhteşem bir kasa modu çıkmış. 
 
    Taylor, sanki "Xbox 360'ınız ölecekse böyle ölsün" der gibi bir mesaj vermiş anlaşılan, şu güzelliğe bir bakın ; (Üstüne tıklayıp büyültebilirsiniz)
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler