Bu Şirkete Girmek İçin Diablo III Oynamalısınız

03.07.2012 22:42 Erkut Köse


   Bir işe girmek zaten hali hazırda zor bir şeydir. Ne giyeceğinize, ne konuşacağınıza dikkat eder ve hatta görüşmeye gitmeden önce provalar bile yaparız. Peki iş görüşmesine gideceğiniz patronunuz aynı zamanda 60 Level bir Barbarian olsaydı tepkiniz nasıl olurdu?
 
   Kimden mi bahsediyoruz? İsrail asıllı bir reklam şirketinin CEO'su olan Yossi Lubaton'dan. Kendisi aynı zamanda büyük bir Diablo III hayranı olduğundan, işe alım sürecine kendince bir yenilik katmak istemiş. Bu yenilik de tabii ki en sevdiği oyun üzerinden gerçekleşmiş.
 
   Eğer kendisinin firmasında bir iş görüşmesine gidicekseniz, sağlam bir Diablo III maratonuna hazır olmalısınız. Zira görüşme sırasında bir yandan Co-op şekilde ve yüksek zorluk seviyesinde görevleri tamamlamalı, aynı anda işle ilgili sorulan profesyonel soruları da cevaplamalısınız. Hem oyunu oynayış tarzınız, refleksleriniz gibi faktörler göz önüne alınırken, aynı zamanda sorulara verdiğiniz cevaplar da işe alınmanızı etkiliyor.
 
   Bu süreçleri geçip işe alınanlara ise oyunda üst düzey bir item ve 1 milyon altın veriliyor. Yani hem işiniz oluyor, hem de oyunda güzelce harcayacağınız paranız. Tabii Diablo III hayranı bir patronun da ne kadar iyi olacağını söylemeye gerek yok.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler