Bucky'i, The Falcon and The Winter Soldier Dizisinden Sonra Daha Çok Görebiliriz

09.09.2020 16:09 Özgür Eroğlu

 
The Falcon and The Winter Soldier ile Marvel'ın dizi tarafı da hayata geçmiş olacak. Bu dizi de Kaptan Amerika'nın kalkanını Sam'e, yani Falcon'a vermesinden hemen sonrasında Sam'in ve Bucky'nin gelişen hikayesine odaklanacak.
 
Bildiğiniz gibi bundan önceki Marvel yapımlarında Bucky'i çok fazla göremiyorduk. Winter Soldier filmi hariç her zaman yan karakterin de yan karakteri olmuştu. Ancak karakteri canlandıran Sebastian Stan'in dublörü John Nania, karakterin geleceği hakkında konuştu.
 
Dizi hakkında konuşamayacağını söylese de Marvel'ın ilerideki yapımlarında Bucky'i çok daha fazla görebileceğimizi söyledi. Bucky'nin dizi ile birlikte hikayesinin bitmeyeceğini de ekledi.
 
The Falcon and The Winter Soldier normale Ağustosa ayında başlayacaktı, ancak salgın sebebiyle belirsiz bir tarihe ertelendi. Hala ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler