Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu

28.03.2024 10:59 Umut Tandoğan

 
 
Geliştirici AMZY, Switch için bulmaca oyunu Hakokoro V'i duyurdu. Oyun, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro'nun devamı niteliğindedir. 4 Nisan'da Nintendo eShop aracılığıyla karşılığında piyasaya sürülecek.
 
Basit ama derin kontrollere sahip Hakokoro serisinin en son oyunu. Her aşamayı tamamlamak için oyunun sezgisel kontrollerini ve hızlı kararlarını kullanın! Her aşama, "sihirli küreler" almak için bir "kutunun" etrafında yuvarlanarak ve her düşmanı yenmek için sihri etkinleştirerek temizlenir.
 
"Büyük Büyücü" olma umuduyla şehre gelen büyücü çırak Amy, büyücü Cooke'un öğrencisi olabilmek için kuledeki büyücülerin meydan okumalarını üstlenmek zorundadır.
 
Fragman Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 26 Dk önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler