Bulut Mario?

17.04.2010 14:53 Ersin Kılıç


     Dün ortaya çıkan oynanış videosu ile kafalardaki soru işaretini biraz daha gideren ve bölüm tasarımları ile ilk oyundan geri kalmayacağını kanıtlayan Super Mario Galaxy 2 için yeni bir özellik daha ortaya çıktı.
 
     Resmi Nintendo oyun dergisinin İngiltere ayağı tarafından açıklanan bu özellik, oyundaki favori özelliklerinizden birisi olabilir. Bildiğiniz gibi Mario oyunlarının en önemli kısmı aldığımız bu özellikler diğer adı ile power-up'lar oluyor. Mantar yediğinde büyüyen, daha büyük bir mantar ile devlaşan, çiçek yediğinde ise ateş gücüne sahip olan Mario, bu yeni özelliği ile birlikte Cloud Mario, yani Bulut Mario formuna dönüşecek.
 
     Aşağıdaki resimde de görebileceğiniz gibi oldukça hoş bir görünüme kavuşacak olan Mario, bu özelliği sayesinde kendi yolunu oluşturabilecek. Gitmek istediği yere bulutlar üzerinde sekerek gidecek olan Cloud Mario'nun başka özelliği olacak mı, şu an için belli değil.
 
     Nintendo'nun bu yıl içinde en güvendiği oyunlardan biri olan Super Mario Galaxy 2, 11 Haziran'da Avrupa çıkışını yapacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Galaxy 2 Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler