Bungie Oyuncuların İlgisinden Memnun

Bungie-Activision işbirliği sonrası ortaya ne çıkacağı merak konusu
07.08.2011 10:38 Alkan Adakaner


     Oyun dünyasında hakkında en çok söylenti çıkan oyunlara bakarsak o oyunun ne kadar çok sevildiğini de anlayabiliriz. İnsanlar söylenti yaratmayı seviyor, bazen ortada her hangi bir açıklama olmadan bile tahminlerine dayalı şeyleri gerçekmiş gibi sunuyor, hatta daha sonra buna kendisi bile inanıyor. Yine de bu söylentiler insanların bir şeye "gerçekten" ilgi gösterdiğinin de kanıtı.
 
      Bungie de son dönemlerde şu an üzerinde çalıştıkları oyunla ilgili ortaya çıkan söylentiler konusunda rahatsız değilmiş. Geliştirici firmadan Eric Osborne, insanların ilgi duymadıkları şeyler hakkında söylentiler ortaya çıkarmayacaklarını ve bu açıdan bakıldığında bunun kendileri için iyi bir şey olduğunu söyledi.

      İnsanlarda merak uyandırıp beklenti yaratmak isteyen Bungie ise bu dönemlerde içine kapanacak ve çok gürültü çıkarmayacakmış. Yani bir süre daha yeni oyunlarından haber almamız mümkün olmayacak.

      Osborne'un "samimi olarak söylüyorum, çok, ama çok meşgulüz" demesi de yine bir söylenti ortaya atma içgüdümüzü ortaya çıkarıyor. Yoksa dev bir MMO üzerinde mi çalışıyorlar? Nereden çıktı şimdi bu demeyin, söylenti işte.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler