Bungie'den Hayranlarına Teşekkür Mektubu

Halo serisinin 4. oyunu yolda.
10.07.2011 12:55 Levent Polater

 
    Bungie, bugün resmi sitesinden tüm hayranlarına firmanın 20. yıl dönümü sebebiyle bir teşekkür mektubu yayınladığı görüldü.
 
     Alev alev yanan Halo meşalesini Microsoft'a emanet etmeye hazırlanan firmanın bu duygusal mektubunun bir kısmını aşağıda bulabilirsiniz:

     “20. yıl dönümümüzde bizimle olduğunuz için teşekkürler."
 
     "Bazıları yakında gerçekleşecek bu el değiştirme durumunu büyük bir hassasiyet ve üzüntüyle karşılıyor olabilir. Biz öyle düşünmüyoruz. Halo artık sizlerin ellerinde."
 
     “Halo artık sizin. Zaten uzunca bir zamandır öyleydi. Onu emanet ettiğimiz yeni firmaların da bizim ona baktığımız gibi bakacağından eminiz."
 
     “Yakında bir 'başkalaşım' geçireceğiz. Yakın zamanda Bungie.net değişecek ve gelecekte çıkacak yeni evrenimizi sizlerle buluşturacak. Yakında ilk adımlar atılacak."
 
     "Bu bir 'vedalaşma' değil. Bu bir 'Son' değil. Aksine, kapasitemizin sınırlarını iyice esnetecek yeni bir maceranın en başı!"
 
    Bize yaşattığın müthiş Halo deneyimini asla unutmayacağız Bungie. Çok teşekkürler!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 3 Saat önce Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 9 Saat önce UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 9 Saat önce Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler