Bungie'nin Yeni Oyunu PC İçin de Hazırlanıyor

12.11.2010 11:13 Alkan Adakaner


 
     Microsoft ile anlaşmasının tamamlanmasının ardından Activision ile el sıkışan Bungie'nin yeni oyunu ile ilgili ortaya çıkan bir bilgi PC kullanıcılarını sevindirecek. Bazı firmaların PC'ye yüzünü döndüğü dönemde, Bungie'nin yeni oyununun PC için de hazırlandığı ortaya çıktı.
 
    Activision'ın BMO Capital Markets 18th Annual Digital Entertainment konferansındaki slayt şovunda yukarıdaki fotoğrafta da görebileceğiz gibi Bungie'nin yeni oyununun konsollar ve PC için hazırlandığı ve online olacağı belirtilmiş.

     Eğer Activision'ın açıklamaları doğruysa Bungie, Oni'den bu yana ilk defa PC için doğrudan oyun üretecek. Halo'nun PC uyarlamasını Gearbox Software yapmıştı.
 
     Bungie bu yeni oyununu henüz tanıtmadı, ama VGA ödül töreninde bu oyun ortaya çıkarsa hiç de şaşırtıcı olmaz.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Test Drive Unlimited Solar Crown Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 5 Saat önce Infinity Nikki'den Yepyeni Oynanış Fragmanı Geldi 6 Saat önce Where Winds Meet İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 7 Saat önce Alien: Rogue Incursion'a ilk Bakış Atıldı: Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı 8 Saat önce Yeni ASTRO BOT Oyunu Duyuruldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler