Bungie'nin Yeni oyun Resimleri Sahte Çıktı

29.11.2010 11:21 Ersin Kılıç


     Microsoft'un Apple'ın elinden kaptığı Bungie başarılı bir Halo geçmişinden sonra, Microsoft çatısı altındaki son noktasını geçtiğimiz Eylül ayında çıkan Halo: Reach ile koymuştu. Microsoft, 343 Industries ile Halo yoluna devam ede dursun Activision tarafına geçen Bungie'nin neler yapacağı ise büyük bir merak konusu. Yeni bir oyunun çalışmalarına çoktan başlayan ekip şu ana dek "ser verip sır vermedi" desek yanlış olmaz.
 
     Bungie'nin yeni oyunu için ilk sansasyon haberi ise bugün internete yayınlansa da bu sansasyon oldukça kısa sürdü. Çünkü yapılan açıkalam ile Bungie'nin yeni oyununa ait olduğu belirtilen resimlerin sahte olduğu anlaşıldı.
 
     Hatırlarsanız Halo: Reach'in ilk görüntüleri de Tom Morello adlı oyun sever tarafından paylaşılmıştı. Bu görüntülerde ise "Not Tom Morello" ibareleri dikkat çekiyor. Sahte olduğu belirtilen bu görüntülere aşağıdan göz atabilirsiniz.
 



 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 2 Saat önce Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 3 Saat önce Okul Yönetimi Simülasyon Oyunu Let's School Konsollar için 16 Temmuz'da Çıkıyor 4 Saat önce Bulmaca Platform Oyunu DROS, 12 Temmuz'da Switch için Piyasaya Çıkıyor 4 Saat önce Minds Beneath Us 31 Temmuz'da PC için Çıkış Yapıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler