CDPR: "Şu an için yeni bir Witcher oyunu planımız yok."

21.05.2016 19:32 Gazali Çetinkaya

 
   CD Projekt RED'in kurucularından Marcin Iwinski, The Witcher 3: Wild Hunt'ın gelecek planlarından sonra olası The Witcher 4 -bir sonraki Witcher oyunu- hakkında Eurogamer'ın sorularını yanıtladı.
 
   Marcin Iwinski "Dürüst olmak gerekirse bizde bilmiyoruz. Bir sonraki Witcher oyunu ile ilgili bir planımız yok. Daha önce de söylediğimiz gibi asla olmaz demedik ancak şu an Witcher ile ilgili son yaptığımız iş Blood and Wine." olduğunu söyledi.
   
   Blood and Wine genişleme paketinden sonra Cyberpunk 2077'ye yoğunlaşmak istediklerini tekrar söyleyen CD Projekt RED anlaşılan yakın bir zamanda Witcher oyunu yapmayacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler