CD Projekt, Witcher 3 İçeriklerinin Eksik Olmasından Korkuyormuş

16.10.2019 22:55 Özgür Eroğlu

 
Şu anda Cyberpunk 2077'yi geliştiren 2015 yılında da en iyi oyunlarını çıkaran firma CD Projekt Red çalışanı Jakub Szamalek, Eurogamer ile yaptığı bir röportajda oyunun geliştirme aşamasından bahsetti. The Witcher 3 serinin son oyunuydu ve firmanın bu kadar büyümesini sağlayan oyundu.
 
Jakub Szamalek dediğine göre. oyun geliştirme aşamasındayken oyunun içerik olarak eksik olmasından korkmuşlar. Jakub Szamalek “Aslında yeterince içeriğe sahip olmadığımız için çok endişeliydik. Yeterince görev olmadığından, yeterince diyalog bulunmadığından, oyuncuyu meşgul edecek kadar içerik olmadığından cidden endişeliydik. Açıkçası, biz büyük ölçüde yanılmışız çünkü oyunun içeriği kesinlikle eksik değil. Ama oyun hala yapılırken değerlendirmek çok zordu. Oyunun geliştirme ekibinin içerisinde olunca gerçekten bazı sorunları öngörmek çok zor olabiliyor.” dedi.
 
Oyun hikayesi, diyalogları, görevleri, yan görevleri, ücretsiz ve ücretli DLC'leri olarak gerçekten eksik sayılamayacak kadar doluydu. Özellikle çoğu oyundan daha başarılı ve uzun olan eklenti paketleri gayet başarılıydı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 5 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 6 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 8 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler