CD Projekt'e Dava Açıldı

25.12.2020 09:06 Gazali Çetinkaya

 
New York'lu avukatlık bürosu Rosen Law Firm, Cyberpunk 2077 üzerinden CD Projekt'e dava açtığını duyurdu.

16 Ocak 2020 - 17 Aralık 2020 tarihleri arasında CD Projekt'ten menkul kıymet satın alanlar adına toplu dava açıldı ve menkul kıymetler kanunu altında CD Projekt yatırımcılarının zararının karşılanması amaçlanıyor.
 
Rosen Law Firm, CD Projekt'in Cyberpunk 2077 ile ilgili olarak yanlış ve yanıltıcı beyanlarda bulunduğunu ve neredeyse oynanabilir durumda olmayan konsol versiyonlarını göstermeyerek yalan söylediğini belirtiyor.
 
CD Projekt CEO'su Adam Kicinski oyun çıkmadan önce bir yatırımcı toplantısı sırasında Cyberpunk 2077'nin standart PlayStation 4 ve Xbox One'da "şaşırtıcı bir şekilde iyi" çalıştığını ifade etmişti. Ortaya çıkan ise 720p 20-25fps çalışan ve bir süre hata içeren bir ürün oldu.
 
Davada henüz bir baş davacı yok. Rosen Law Firm, davaya katılmak isteyen CD Projekt hissedarlarının buradaki online formu doldurmalarını rica ediyor.
 
Bu, CD Projekt'in karşı karşıya kalacağı tek dava olmayabilir. Varşova'daki avukatlar ve yatırımcılar da şirkete karşı toplu dava açma hazırlığı içerisindeydi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 70 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler