Call of Duty: Advanced Warfare'ın Momentum Haritası Tanıtıldı

15.09.2014 20:19 Tayfun Kumaş

 
    Bu yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan Call of Duty: Advanced Warfare'ın, Multiplayer moduna ait Momentum adlı haritası IGN tarafından ilk defa tanıtıldı.

    Yayınlanan 8 dakikalık videoda yeni haritanın tüm özelliklerini görebilirsiniz. Ayrıca bununla beraber, oyunun geliştirici firması Sledgehammer Games, daha önce Call of Duty 3 ve Call of Duty: World at War'da karşımıza çıkan "Tug of War" moduna da benzer modun da Advanced Warfare ile geri döneceğini belirtti.

     Call of Duty: Advanced Warfare, 4 Kasım'da, PC, PS3, Xbox 360, PS4 ve Xbox One için piyasadaki yerini alacak. Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Advanced Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Sledgehammer Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 1 Saat önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 2 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 2 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 9 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler